Chris Kyle

Mivel foglalkozzon egy ilyen nevű bog?

2017. július 24. - Master.

Chris Kyle mesterlövész életével elsősorban, de másod-, harmad- illetve sokad "sorban" olyan konfliktusokkal, melyek napjainkban éppen úgy egyoldalú megítélésűek, mind Kyle életútja. Foglalkozhat a blog nemzetközi eseményekkel, háborúkkal, történelemmel, külpolitikával, katonákkal, más híres mesterlövészek életével - tetteivel, az amerikai hadsereggel, tengerészgyalogosokkal, sőt akár háborús filmekkel, sztorikkal, legendákkal, katonai történetekkel is.

NEM elsősorban katonai vagy haditechnikai blogot akarunk tehát írni, hanem széles területeket felölelő, nyitott jellegű honlapot, mely Chris Kye kötelességtudó határozottságát, történetének több irányból való láttatását, sajátos életútjának példamutatását is megtestesíti.

Reméljük olvasni fogjátok és elnyeri majd tetszéseteket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://chriskyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6312685027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morpheus. 2017.09.25. 09:36:24

Kiváló mesterlövész és katona volt, hivatása legjobbja. Én a magam részéről hősnek tartom, aki a hazájáért és katonatársaiért gyilkolt, megakadályozva rengete terrorcselekményt.
süti beállítások módosítása